PORTES OBERTES escoleta TATA INTI. Dissabte 25 d’Abril

Deja un comentario

Bon dia,

Aviat farà un any que vam iniciar el nostre projecte d’educació lliure al barri de Sants amb molt bona resposta.

Ha estat un curs intens i interessant on 12 famílies hem apostat per una nova mirada educativa vers els nostres infants.

Mirada que afortunadament ha generat canvis també en la manera d’entedre, educar i intervenir amb els nostres fills/es. Mirada d’amor i respecte conscients del moment evolutiu i dels desitjos i motivacions que sel’s hi desperten.

Necessitats reals acompanyades amb respecte, reflexionant i transformant la “motxila” educativa que com a adults portem a l’esquena.

Un aprenentatge constant per a petits i grans amb molta consciència d’alló que és realment important per nosaltres en un procés educatiu: Aprendre a SER.

La gestió emocional, els conflictes, els límits, la individualitat, les relacions, el grup, les emocions,els vincles, el moviment, el desig, el joc, la creativitat etc. Han estat i són elements amb els que cada dia hem viscut a l’escoleta.

Ara s’apropa el nou curs i us hem preparat una JORNADA DE PORTES OBERTES per a aquells i aquelles que ens heu anat preguntant i apropa’t al nostre espai, obrint-vos les portes de l’escoleta on hem tingut la sort d’observar en el ulls dels infants la seva descoberta del món.

PORTES OBERTESJPG

Tenim preparada una proposta més que interessant de cara al curs vinent amb nous racons i materials, materials montessori, espai exterior amb tipi i petit rocòdrom, hort, material montessori i d’autoaprenentatge, experimentació i propostes creatives (cuina,expressió corporal, ioga i psicomotricitat, música, plàstica, teatre, titelles, contes en diferents llengues…), contacte amb el barri i implicació de les famílies en el dia dia…entre altres aspectes.

Tot amb un acompanyament conscient, respectuós i seré amb un equip educatiu en constant creixement personal i amb la gran ajuda que ens aporten els i les voluntàries per garantir una ràtio de màxim 1:7.

Amb moltes ganes de seguir ampliant la nostra família és un plaer convidar-vos el proper DISSABTE 25 D’ABRIL a la JORNADA DE PORTES OBERTES que us hem preparat.

de 10:30 a 13:30h: espais de joc, visita a l’espai, esmorzar i explicació del projecte a les 12h.

US ESPEREM!

Anuncios

Autor: Tata Inti

Intalaciones de juego libre y creativo para la pequeña infancia. Ocio en familia de calidad basado en el juego libre, la crianza y la creatividad. Proyectos de intervención social a través del juego y la creatividad

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s