Mami Run Sants

Deja un comentario

Bona tardaaa mamis! és un plaer comunicar-vos que gairebé fruit de la casualitat parlant amb una mami que ve a Tata Inti, hem decidit obrir un grup de mamis ( o no…) per sortir a còrrer un dia a la setmana pel barri! La idea és que a poc a poc anem recuperant la forma física, un espai per nosaltres i un moment divertit i esportiu de trobada. No cal experiència i els primers dies farem sortides de 15 minuts (cadascuna al seu ritme…jo crec que ni eso…jeje!! ) i després MAMIfit.SL ens farà una sessió de hipopressives per contrarestar a la mateixa plaça (30€/sessió a pagar entre totes les que estem). No és magnífic? Començarem el proper DIMARTS 16 de JUNY a les 19h a la Pl.Farga (davant del poliesportiu La Bordeta).

MamiRunSants

Grup de mares o no…amb l’objectiu de quedar al barri per iniciar-nos en el running (sortir a còrrer vamos!) un cop a la setmana. Ens trobarem els dimarts a les 19h a la Pl.Farga (davant poliesportiu de La Bordeta) i farem sortides progressives al ritme de cadascuna. No cal experiència prèvia. Ens acompanyarà i iniciarà la Ruth una mare usuaria de Tata Inti que és amb la que em decidit tirar endavant la proposta i ella ja fa temps que surt a còrrer. Després de còrrer una entrenadora de Mamifit ens farà una sessió de hipopressives (30€ a pagar entre totes) a la mateixa Plaça. Esperem que us animeu a trobar un espai sa i esportiu per compartir, per millorar la forma i passar una bona estona!

Confirmeu la vostra assistència a espaitatainti@gmail.com.

Anuncios

Autor: Tata Inti

Intalaciones de juego libre y creativo para la pequeña infancia. Ocio en familia de calidad basado en el juego libre, la crianza y la creatividad. Proyectos de intervención social a través del juego y la creatividad

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s