CARACTERÍSTIQUES

Algunes de les característiques de l’escoleta són:

Respecte en el procés d’adaptació dels infants i les seves famílies: respectem el temps que sigui necessari per a que els pares i les mares puguin deixar als seus infants tranquils i respectem també així les necessitats i ritme de cada infant de tenir un temps per a adaptar-se a un lloc nou.

Propostes, no obligacions: per tal de sentir un respecte real vers l’infant a l’espai TATA totes les propostes més enllà del joc lliure esdevenen de caire voluntari. Serà la curiositat i les ganes d’aprendre de cada infant que faràn apropar-se a les propostes, sent una experiència enriquidora i sincera.

Base pedagògica: basem la nostra base pedagògica en l’educació lliure, la qual, ens fa anar creixent conjuntament amb els nostres infants. Respectant el ritme natural d’evolució i aprenentatge de cada un d’ells/es. Ens inspiren altres espais que ja funcionen a la ciutat i les ganes de crear alternatives als espais educatius i els seus models ja existents. Volem crear un ambient acollidor i familiar on tractar als infants amb amor i respecte atenent sempre les seves necessitats reals i escoltant-les així com donar-lis el valor que es mereixen.

Llenguatges i creativitat: és important per a nosaltres obrir diferents canals d’expressió i comunicació dels infants tot oferint-los propostes relacionades amb l’expressió i la creativitat a través de diferents llenguatges tals com la plàstica, la música, el moviment i el teatre. Considerem que hi ha molts canals de comunicació més enllà de les paraules i és important estimular dites habilitats creatives i creadores dels infants tot apropant-los a diferents maneres de definir-se, expressar-se i comunicar-se. Dites activitats formen part del dia a dia de l’escoleta i en cap cas són obligatòries.

Espais i infraestructures: gaudim de diferents espais on els infants poden desenvolupar-se i gaudir del joc i d’ells mateixos en diferents contextos i diversitat de materials: pati amb hort i sorral, sala de psicomotricitat, espai d’expressió i creativitat i sala de descans i contes.

Alimentació: l’escoleta pretèn respectar el ritme i consideracions de cada família respecte a l’alimentació del seu fill/a, és per aquest motiu que cada família portarà el que vulgui que mengin els seus fills/es cada dia. A mig matí sempre tindràn fruita fresca i fruits secs, així com aigua i sucs de producció ecològica a la seva disposició.

Ràtio 1:7

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s